Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.


LIVRARE ȘI RETUR


Condiții de livrare

Livrarea produselor comandate pe www.FunkyFain.ro se realizează prin intermediul serviciului de curierat rapid, de luni până vineri. Pentru clienții care optează pentru plata ramburs, livrarea se face în termen de 2 - 3 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică a comenzii. Comenzile efectuate vineri se vor expedia lunea următoare. Nu se vor livra comenzi în zilele declarate libere de la stat.
Conform legislației române, Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile.
Produsele sunt expediate de la sediul FUNKYFAIN în 1 - 2 zile lucrătoare de la data finalizării comenzii.

Costuri de transport

Pentru orice comandă plasată pe www.FunkyFain.ro, cu destinație România, costurile de transport sunt zero.

Condiții de retur

Conform legislației române, Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. În acest caz, clientul poate opta pentru schimbarea produselor sau rambursarea sumei achitate către FUNKYFAIN (eFAIN ONLINE SRL). De asemenea, clientul este obligat să anunțe telefonic comerciantul, în termen de 14 zile de la recepționarea produselor, dorința de a le returna.
Produsele pot fi returnate numai dacă sunt în condiții perfecte (etichetă, ambalaj original etc.) și nu prezintă niciun semn de uzură. Suma returnată nu include cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de către client. Produsele vor fi expediate prin Urgent Cargus (telefon comenzi 021.9330) catre eFAIN ONLINE SRL, cu ridicare din Cargus Cotroceni Bucuresti. FUNKYFAIN va returna contravaloarea produselor în maximum 30 de zile de la data recepției returului direct în contul bancar al clientului.

Pentru mai multe informații, consumatorul poate contacta FUNKYFAIN de luni până vineri, între orele 10.00 - 19.00, prin email - hello@funkyfain.ro sau la telefon - 0721 23.22.00.