Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.


LIVRARE ȘI RETUR


Condiții de livrare

Livrarea produselor comandate pe www.FunkyFain.ro se realizează prin intermediul serviciului de curierat rapid, de luni până vineri. Pentru clienții care optează pentru plata ramburs, livrarea se face în termen de 2 - 3 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică a comenzii. Comenzile efectuate vineri se vor expedia lunea următoare. Nu se vor livra comenzi în zilele declarate libere de la stat.
Conform legislației române, Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile.
Produsele sunt expediate de la sediul FUNKYFAIN în 1 - 2 zile lucrătoare de la data finalizării comenzii.

Costuri de transport

Pentru orice comandă plasată pe www.FunkyFain.ro, cu destinație România, costurile de transport sunt zero.

Condiții de retur
Conform legislației române, "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului". În acest caz, clientul poate opta pentru schimbarea produselor sau rambursarea sumei achitate către FUNKYFAIN (eFAIN ONLINE SRL). De asemenea, clientul este obligat să anunțe telefonic comerciantul, în termen de 14 zile de la recepționarea produselor, dorința de a le returna / schimba.
Produsele pot fi returnate numai dacă sunt în condiții perfecte (etichetă, ambalaj original etc.) și nu prezintă niciun semn de uzură. Suma returnată nu include cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de către client.
FUNKYFAIN va returna contravaloarea produselor în maximum 30 de zile de la data recepției returului direct în contul bancar al clientului.

PROCEDURA RETUR PRODUSE
In cazul in care doriti sa returnati produsele achizitionate, va rugam sa ne contactati telefonic la 0721.23.22.00 (de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 19.00), urmand sa stabilim daca trimiteti direct dvs. coletul catre noi (destinatar eFAIN ONLINE SRL - Str. Pietrele Doamnei nr. 18 - Sector 6, Bucuresti 060318) - situatie in care costul transportului retur va fi platit curierului de dvs. - sau facem noi comanda la curier sa il ridice de la dvs. - situatie in care costul transportului retur (10 - 25 ron, in functie de localitate si marimea coletului) va fi platit de catre noi si urmand sa fie scazut din suma care va fi transferata ulterior prin banca. Indiferent de optiune, costul transportului va fi suportat de client.

PROCEDURA SCHIMB PRODUSE
In cazul in care doriti sa schimbati produsele achizitionate, va rugam sa ne contactati telefonic la 0721.23.22.00 (de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 19.00). Noile produse alese vor fi expediate catre client tot prin curier, urmand ca acesta sa le dea la schimb curierului pe cele vechi. Costul transportului va fi suportat de catre client si se va plati la curier (10 - 25 ron, in functie de localitate si marimea coletului).

Pentru mai multe informații, consumatorul poate contacta FUNKYFAIN de luni până vineri, între orele 10.00 - 19.00, prin email - hello@funkyfain.ro sau la telefon - 0721 23.22.00.