Termeni și condiții

Aspecte generale

Documentul stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului / conținutului / serviciului de către client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între eFAIN ONLINE SRL, societate în proprietatea exclusivă a căreia se află site-ul FUNKYFAIN.ro și acesta.
Folosirea, inclusiv dar nelimitându-se la accesarea, vizitarea și vizualizarea, conținutului / serviciului, implică aderarea clientului la prezentele termeni și condiții. Clientul se obligă să monitorizeze permanent termenii și condițiile care pot fi actualizate, modificate și completate.

Prin folosirea site-ului / conținutului / serviciului, clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale sau intelectuale sau de orice altă natură produse siteului / conținutului / serviciului, eFAIN ONLINE SRL sau oricărui terț cu care eFAIN ONLINE SRL are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

Folosirea, inclusiv vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul FUNKYFAIN.ro, presupune acceptarea în totalitate și de fiecare dată când se accesează site-ul, a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii și produse. Te rugăm să citești cu atenție secțiunea Termeni și condiții, pentru a fi în cunoștință de cauză în momentul în care finalizezi o comandă. Pentru a putea finaliza o comandă, clientul trebuie să accepte Termenii și condițiile specificate. Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către vânzător, fără a fi necesară o notificare prealabilă a clientului.

Disponibilitatea serviciului

Pentru a plasa o comandă pe FUNKYFAIN.ro, este nevoie să ai peste 18 ani.

Garanția de cumpărare

Fiecare produs de pe acest website este însoțit de următoarele detalii: denumirea produsului, fotografia produsului, descrierea produsului, mărimi și culori disponibile, compoziție, preț. Culoarea produselor se afișează pe ecran poate suferi modificări, în funcție de calitatea monitorului computerului. Prin urmare, FUNKYFAIN nu poate garanta că culorile care apar pe monitor sunt o reprezentare fidelă a culorilor reale. Ofertele speciale, promoțiile sau reducerile sunt valabile până la data indicată sau până la epuizarea stocurilor.

Procedura de cumpărare

Selectează produsele pe care vrei să le cumperi și adaugă-le în coșul de cumpărături, dând clic pe pictograma corespunzătoare. Coșul de cumpărături conține denumirea produsului selectat, mărimea, culoarea și prețul. Prețul oferit include costurile de transport pe întreg teritoriul României. Pentru comenzile din afara țării, costul transportului cade în sarcina clientului.

Pentru a finaliza comanda, sunt necesare datele personale ale utilizatorului și acestea vor fi incluse în baza noastră de date pentru a procesa comanda și pentru a simplifica viitoarele comenzi pe site. Datele personale furnizate de către utilizatori vor fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate. Utilizatorii pot, în orice moment, să acceseze datele cu caracter personal pe care le-au furnizat și informațiile privind comenzile plasate. FUNKYFAIN reamintește utilizatorilor că datele lor cu caracter personal trebuie să fie cât mai exacte posibil, pentru a evita orice confuzie sau erori la expedierea produselor comandate. Mai mult, ori de câte ori utilizatorii solicită în mod explicit, aceștia primesc informații legate de FUNKYFAIN prin email.

După finalizarea comenzii, dar înainte de expedierea acesteia, utilizatorul va primi pe email un rezumat detaliat al comenzii, conținând identificarea produselor comandate, prețul total și detaliile de livrare ale comenzii. După procesarea comenzii, clientul va fi notificat prin email cu privire la statusul comenzii, urmând ca în termen de cel mult 2 zile lucrătoare, FUNKYFAIN să expedieze coletul prin intermediul unui firme de curierat. În 24 – 48 de ore de la ridicarea coletului de către curier, acesta va ajunge la client. Din acest moment, eventualele întârzieri de livrare sunt cauzate strict de compania de curierat cu care se livrează comanda.

Modalități de plată

Contravaloarea produselor va fi plătită ramburs la livrare, prin plata online sau prin transfer bancar. Nu se vor accepta metode de plată diferite de cele specificate în aceste condiții de vânzare. În cazul plăților online reușite, tranzacția va apare pe extrasul dvs. cu numele funkyfain. Pentru plățile online, utilizăm serviciul plationline.ro. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

În cazul anulării unei tranzacții achitate prin card, în conformitate cu normele actuale, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia. În cazul livrărilor deja efectuate, vor fi scăzute taxele și comisioanele de transfer bancar corespunzătoare, se rambursează contravaloarea produsului mai puțin costurile de transport, iar produsul va trebui să corespundă condițiilor de retur prezentate mai jos, în secțiunea Livrare și retur. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maximum 30 de zile de la acceptarea returului.

Plata în RON prin transfer bancar se va efectua către eFAIN ONLINE SRL – cod fiscal RO 34559075 – IBAN RO04BTRLRONCRT0299460701.

Plata în EURO prin transfer bancar se va efectua către eFAIN ONLINE SRL – Str. NANDRU 42A – Sector 5, Bucureşti, RO 052762 – cod fiscal RO 34559075 – Banca Transilvania (adresa băncii: Mihai Bravu nr. 10, București, România) – IBANRO51BTRLEURCRT0299460701 – SWIFT: BTRLRO22XXX.

Plata în rate

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 3 RATE fără dobândă. Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium.

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR, aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:
– rate fără dobândă
– perioadă de grație de până la 56 de zile
– comision zero la toate cumpărăturile
– plăți sigure pe internet.
Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR | 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă | *8028 Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă | 0264.594.337 Apelabil din orice rețea, inclusiv international.

Disponibilitatea produselor

Dacă, în momentul în care se plasează comanda, se detectează că oricare dintre produsele incluse în comandă nu sunt pe stoc, FUNKYFAIN va notifica utilizatorul imediat.

Livrare și retur

Condiții de livrare

Livrarea produselor comandate pe FUNKYFAIN.ro se realizează prin intermediul serviciului de curierat rapid – Bookurier, DPD sau Fan Courier, de luni până vineri. Livrarea se face în termen de 2 – 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Comenzile efectuate vineri se vor expedia lunea următoare. Nu se vor livra comenzi în zilele declarate libere de la stat sau în zilele de concediu.
Conform legislației române, “Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile”.
Produsele sunt expediate de la sediul FUNKYFAIN în 1 – 2 zile lucrătoare de la data finalizării comenzii.

Costuri de transport

Pentru orice comandă plasată pe FUNKYFAIN.ro, cu destinație România, costurile de transport sunt zero.

Pentru livrări internaționale, serviciul de livrare prin curier este valabil prin intermediul DPD, în următoarele țări și cu următoarele costuri:

Țară Preț (EUR) Perioadă de tranzit (zile)
Austria 14 10 3 – 4 zile
Belgia 18 10 5 – 7 zile
Bulgaria 5 24 – 48 ore
Croația 18 10 6 – 7 zile
Cehia 18 10 4 – 7 zile
Danemarca 18 10 5 – 7 zile
Estonia 18 10 6 – 7 zile
Finlanda 22 10 6 – 7 zile
Franța 18 10 5 – 7 zile
Germania 14 10 4 – 5 zile
Ungaria 5 2 – 4 zile
Irlanda 36 6 – 7 zile
Italia 14 10 4 – 5 zile
Letonia 18 10 7 zile
Lituania 18 10 6 – 7 zile
Luxembourg 18 10 5 – 7 zile
Olanda 18 10 5 – 7 zile
Polonia 18 10 4 – 5 zile
Portugalia 24 10 6 – 7 zile
Romania gratuit 24 – 48 ore
Slovacia 14 10 2 – 4 zile
Slovenia 18 10 3 – 4 zile
Spania 18 10 6 – 7 zile
Suedia 24 10 6 – 7 zile
Elveția 18 5 – 7 zile
Marea Britanie 18 6 – 7 zile

 

Condiții de retur

Conform legislației române, “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului“. În acest caz, clientul poate opta pentru schimbarea produselor sau rambursarea sumei achitate către FUNKYFAIN (eFAIN ONLINE SRL). De asemenea, clientul este obligat să anunțe telefonic sau prin email comerciantul, în termen de 10 zile de la recepționarea produselor, dorința de a le returna / schimba.
Produsele pot fi returnate numai dacă sunt în condiții perfecte (etichetă, ambalaj original etc.) și nu prezintă niciun semn de uzură. Suma returnată nu include cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de către client. FUNKYFAIN va returna contravaloarea produselor în maximum 10 de zile lucrătoare de la data recepției returului direct în contul bancar al clientului.

Procedură retur produse

În cazul în care doriți să returnați produsele achiziționate, vă rugăm să ne contactati telefonic la 0721.23.22.00 sau 0728.87.58.11 (de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00) sau pe email la hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro.

Coletul se va trimite direct de către client, prin orice firmă de curierat – dar numai prin intermediul unei firme de curierat, nu prin Poștă – la adresa: destinatar eFAIN ONLINE SRL – Str. Nandru nr. 42A – Sector 5, Bucuresti 052762, plata transportului căzând în sarcina expeditorului. Ulterior, clientul va transmite pe email la hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro datele necesare transferului bancar (contul bancar și numele complet al titularului de cont).

Procedură schimb produse

În cazul în care doriți să schimbați produsele achiziționate, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0721.23.22.00 sau 0728.87.58.11 (de luni pănă vineri, între orele 10.00 – 18.00) sau pe email la hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro. Noile produse alese vor fi expediate către client tot prin curier, urmând ca acesta să le dea la schimb curierului pe cele vechi. Costul transportului va fi suportat de către client și se va plăti la curier (15 – 25 ron, în funcție de localitate și mărimea coletului).

Pentru mai multe informații, consumatorul poate contacta FUNKYFAIN de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00, prin email – hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro sau la telefon – 0721.23.22.00 sau 0728.87.58.11.

Garanție

Conform Art. 4, lit. b, Cap. I, din ORDONANȚA nr.130 / 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

Returnarea produselor achiziționate de pe FUNKYFAIN.ro se face în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. FUNKYFAIN poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea inițială, care pot avea o valoare între 0 și 50% din valoarea de achiziție a produsului. FUNKYFAIN va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Termenii și condițiile prezentate respectă legislația în vigoare, respectiv Legea 365/2002 privind comerțul electronic și Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanță.

Produsele care urmează a fi schimbate / returnate în perioada de garanție se trimit la punctul de lucru al vânzătorului. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de către cumpărător, urmând ca vânzătorul să trimită pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit în schimb după constatarea defectului și a integrității sigiliilor. Expedierea produselor defecte se face după anunțarea prealabilă a vânzătorului, specificând exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclamă în momentul efectuării recepției. Prin defect vizibil, se înțelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamație ulterioară referitoare la acest tip de defecte nu va fi luată în considerare. Recepția se consideră ca fiind efectuată în aceeași zi în care produsul a fost livrat și / sau preluat de către client sau un reprezentant al acestuia.

FUNKYFAIN este exonerat de obligația acordării de garanție în cazul în care se constată că produsele în cauză au fost manevrate sau depozitate în mod necorespunzător, utilizate în alte scopuri decât cele pentru care au fost fabricate / vândute, au suferit imersii de lichide sau au intrat în contact cu substanțe a căror folosire nu este necesară în procesul de întreținere. FUNKYFAIN este de asemenea exonerat de obligația acordării de garanție în cazul în care se constată că beneficiarul reparației efectuate de cumpărător a utilizat / manevrat aparatul în mod necorespunzător, indiferent dacă vânzătorul i-a adus sau nu la cunoștință beneficiarului condițiile în care se acordă garanția pentru reparație. Nerespectarea condițiilor enumerate mai sus duce la pierderea garanției.

Întreținere produs

– Pentru că pielea folosită este netratată chimic, este posibil ca, în cazul sandalelor din piele colorată (turqoise, bleumarin, verde, galben, bleu, gri) să apară efectul de migrare a culorii, care duce la colorarea pielii, proces amplificat și de transpirație. Acesta nu este considerat defect de fabricație.
– De asemenea, pielea nude – crem se poate închide la culoare, în timp.
– Pentru a menține sandalele cât mai faine pentru o perioadă cât mai mare de timp, nu recomandăm spălarea lor nici manuală, și în niciun caz automată, ci ștergerea lor cu o cârpă moale, curată, uscată, nu cu peria.
– Nu folosiți apă, deoarece pot rămâne pete!
– Se recomandă purtarea sandalelor din piele naturală pe timp uscat!
– Toate tipurile de piele folosite, dar în special pielea metalică, trebuie ferite de contact direct cu solvenți organici (alcool, acetone etc).
– Încălțămintea nu este un produs impermeabil, implicit nici sandalele faine. Astfel, recomandăm purtarea lor pe timp uscat. În cazul tuturor produselor din piele este interzis contactul prelungit cu apa. În acest caz, garanția își pierde valabilitatea.
– În situația în care fața sandalelor își schimbă nuanța în contact cu apa, se recomandă uscarea lentă (nu se șterge cu cârpa sau alt obiect deoarece rămâne pătată). Sandalele se usucă natural, la temperatura camerei.
– Nu depozitați sandalele lângă surse de căldură sau în mediu umed!
– Sandalele faine sunt confecționate manual, ceea ce înseamnă că pot prezenta diferențe de culoare, care nu sunt defecte de fabricație.

Obligațiile clientului la înregistrare

Pentru a beneficia de conținutul informațional al newsletterului pus la dispoziție de FUNKYFAIN, clientul este de acord să furnizeze informații adevărate, corecte, actuale și complete, în funcție de specificațiile din formularul aferent și este de acord să ofere aceste informații corect și complet. În cazul în care eFAIN ONLINE SRL consideră că această obligație nu este respectată, își rezervă dreptul de a bloca accesul la serviciile site-ului, fără o notificare prealabilă, pe o perioadă determinată sau nedeterminată.

Confidențialitatea datelor

eFAIN ONLINE SRL, deținătoare a magazinului online FUNKYFAIN.ro, respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. eFAIN ONLINE SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii și menținerii contactului cu clienții săi.

eFAIN ONLINE SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau de bună credință, în cazul în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: conformarea la rigorile legii; protejarea și apărarea drepturilor de proprietate aparținând companiei eFAIN ONLINE SRL; acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, a utilizatorilor sau a persoanelor publice.

eFAIN ONLINE SRL nu vinde, închiriază sau schimbă date cu caracter personal către terți. Datele cu caracter personal colectate de pe FUNKYFAIN.ro sunt folosite în următoarele scopuri: realizarea plăților online, emiterea facturilor fiscale, ca urmare a comenzilor finalizate pe FUNKYFAIN.ro și livrarea produselor. Ele pot fi dezvăluite fără consimțământul dvs. în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii beneficiari: băncile implicate în plățile online, organismele internaționale de carduri și furnizori de servicii / produse, respectiv conform prevederilor legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

eFAIN ONLINE SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de eventuale probleme de securitate ale serverului ce găzduiește FUNKYFAIN.ro sau de acțiunile unor terțe persoane.

Cookies

FUNKYFAIN colectează informații și le prelucrează în date statice despre ce pagini accesați în interiorul site-ului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizualizat. FUNKYFAIN poate folosi în cadrul site-ului cookies, stocând astfel temporar date cu caracter personal, cu următoarele scopuri:
– pentru a îmbunătații securitatea accesului
– pentru a îmbunătății utilizarea site-ului.

FUNKYFAIN poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau de bună credință, în cazul în care aceste acțiuni sunt necesare pentru:
– conformarea la rigorile legii
– protejarea și apărarea drepturilor de proprietate aparținând companiei eFAIN ONLINE SRL, deținătoare a magazinului online FUNKYFAIN
– acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, a utilizatorilor sau a persoanelor publice.

FUNKYFAIN nu vinde, închiriază sau schimbă date cu caracter personal către terți. Datele cu caracter personal pot fi dezvăluite fără consimțământul dvs. în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii beneficiari: băncile implicate în plățile online, organismele internaționale de carduri și furnizori de servicii / produse, respectiv conform prevederilor legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafică web, texte, fotografii etc.) sunt proprietatea eFAIN ONLINE SRL și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei eFAIN ONLINE SRL a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

FUNKYFAIN nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informația prezentă pe site, precum și pentru erorile sau omisiunile în conținut care pot conduce la orice tip de pierderi. FUNKYFAIN sau oricare dintre angajați nu sunt responsabili pentru acțiunile pe care utilizatorul le întreprinde și care au rezultate negative sau care îi produc pierderi de vreun fel și nici pentru informațiile pe care utlizatorul le-a folosit și au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informațiile folosite de terți sau de site-uri cu trimitere la site-ul FUNKYFAIN și nici pentru vreun software folosit pe site și care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori sau viruși.

Contact

eFAIN ONLINE SRL, proprietar al www.funkyfain.ro | creat într-o vară |
companie înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40 /6316 /2015, cod fiscal RO 34559075.
Sediu social: Nandru 42 A – Sector 5, București, România 052762

Ne poți contacta de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00, prin email la hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro sau telefon / WhatsApp la 0721.23.22.00 sau 0728.87.58.11. Timpul maxim de răspuns este de 2 zile lucrătoare. Timpul mediu de răspuns: 1 – 2 ore.

Închide
Log in
Închide
Coș (0)

Niciun produs în coș. Niciun produs în coș.Monedă