Termeni și condiții

Aspecte generale

Documentul stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului / conținutului / serviciului de către client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între acesta si ROMCIBEX SRL, societate în administrarea exclusivă a căreia se află site-ul FUNKYFAIN.ro și denumita in continuare FUNKYFAIN.
Folosirea, inclusiv dar nelimitându-se la accesarea, vizitarea și vizualizarea conținutului / serviciului, implică aderarea clientului la prezentele termeni și condiții. Clientul se obligă să monitorizeze permanent termenii și condițiile care pot fi actualizate, modificate și completate.

Prin folosirea site-ului / conținutului / serviciului, clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale sau intelectuale sau de orice altă natură aduse site-ului / conținutului / serviciului sau oricărui terț cu care ROMCIBEX SRL are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

Folosirea, inclusiv vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul FUNKYFAIN.ro, presupune acceptarea în totalitate și de fiecare dată când se accesează site-ul, a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii și produse. Te rugăm să citești cu atenție secțiunea Termeni și condiții, pentru a fi în cunoștință de cauză în momentul în care finalizezi o comandă. Pentru a putea finaliza o comandă, clientul trebuie să accepte Termenii și condițiile specificate. Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către vânzător, fără a fi necesară o notificare prealabilă a clientului.

Disponibilitatea serviciului

Pentru a plasa o comandă pe FUNKYFAIN.ro, este nevoie să ai peste 18 ani.

Garanția de cumpărare

Fiecare produs de pe acest website este însoțit de următoarele detalii: denumirea produsului, fotografia produsului, descrierea produsului, mărimi și culori disponibile, compoziție, preț. Culoarea produselor care se afișează pe ecran poate suferi modificări, în funcție de calitatea monitorului computerului / ecranului telefonului. Prin urmare, FUNKYFAIN nu poate garanta că culorile care apar pe monitor sunt o reprezentare fidelă a culorilor reale. Ofertele speciale, promoțiile sau reducerile sunt valabile până la data indicată sau până la epuizarea stocurilor.

Procedura de cumpărare

Selectează produsele pe care vrei să le cumperi și adaugă-le în coșul de cumpărături, dând clic pe pictograma corespunzătoare. Coșul de cumpărături conține denumirea produsului selectat, mărimea, culoarea, prețul și costul de transport.

Pentru a finaliza comanda, sunt necesare datele personale ale utilizatorului și acestea vor fi incluse în baza noastră de date pentru a procesa comanda și pentru a simplifica viitoarele comenzi pe site. Datele personale furnizate de către utilizatori vor fi tratate în conformitate cu Politica de confidențialitate. Utilizatorii pot, în orice moment, să acceseze datele cu caracter personal pe care le-au furnizat și informațiile privind comenzile plasate. FUNKYFAIN reamintește utilizatorilor că datele lor cu caracter personal trebuie să fie cât mai exacte posibil, pentru a evita orice confuzie sau erori la expedierea produselor comandate. Mai mult, ori de câte ori utilizatorii solicită în mod explicit, aceștia primesc informații legate de FUNKYFAIN prin email.

După finalizarea comenzii, dar înainte de expedierea acesteia, utilizatorul va primi pe email un rezumat detaliat al comenzii, conținând identificarea produselor comandate, prețul total și detaliile de livrare a comenzii. După procesarea comenzii, clientul va fi notificat prin email cu privire la statusul comenzii, urmând ca în termen de cel mult 2 zile lucrătoare, FUNKYFAIN să expedieze coletul prin intermediul unui firme de curierat. În 24 – 48 de ore de la ridicarea coletului de către curier, acesta va ajunge la client. Din acest moment, eventualele întârzieri de livrare sunt cauzate strict de compania de curierat cu care se livrează comanda.

Modalități de plată

Contravaloarea produselor va fi plătită ramburs la livrare, prin plata online sau prin transfer bancar. Nu se vor accepta metode de plată diferite de cele specificate în aceste condiții de vânzare. În cazul plăților online reușite, tranzacția va apare pe extrasul dvs. cu numele funkyfain. Pentru plățile online, utilizăm serviciul plationline.ro. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

În cazul anulării unei tranzacții achitate prin card, în conformitate cu normele actuale, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia. În cazul livrărilor deja efectuate, vor fi scăzute taxele și comisioanele de transfer bancar corespunzătoare, se rambursează contravaloarea produsului mai puțin costurile de transport, iar produsul va trebui să corespundă condițiilor de retur prezentate mai jos, în secțiunea Livrare și retur. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maximum 14 zile lucrătoare de la acceptarea returului.

Plata în RON prin transfer bancar se va efectua către ROMCIBEX SRL – cod fiscal RO 4019740 – IBAN RO78BTRL04401202820520XX.

Plata în EURO prin transfer bancar se va efectua către ROMCIBEX SRL – Str. NANDRU 42A – Sector 5, Bucureşti, RO 052762 – cod fiscal RO 4019740 – Banca Transilvania – IBAN RO27BTRL04404202820520XX – SWIFT: BTRLRO22XXX.

Disponibilitatea produselor

Dacă, în momentul în care se plasează comanda, se detectează că oricare dintre produsele incluse în comandă nu sunt pe stoc, FUNKYFAIN va notifica utilizatorul imediat.

Livrare și retur

Condiții de livrare

Livrarea produselor comandate pe FUNKYFAIN.ro se realizează prin intermediul serviciului de curierat rapid – Bookurier, DPD sau Fan Courier, de luni până vineri. Livrarea se face în termen de 2 – 3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Comenzile efectuate vineri se vor expedia lunea următoare. Nu se vor livra comenzi în zilele declarate libere de la stat sau în zilele de concediu.
Conform legislației române, “Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauză că produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile”.
Produsele sunt expediate de la sediul FUNKYFAIN în 1 – 2 zile lucrătoare de la data finalizării comenzii.

Costuri de transport

Pentru livrările pe teritoriul României, costurile de transport sunt următoarele:
livrare în București: 12 ron
livrare în celelalte orașe: 18 ron
livrare la EASYBOX: 10 ron
! LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzile de peste 300 ron !

Pentru livrări internaționale, serviciul de livrare prin curier este valabil prin intermediul DPD, în următoarele țări și cu următoarele costuri:

ȚarăPreț (EUR)Perioadă de tranzit (zile)
Austria14 103 – 4 zile
Belgia18 105 – 7 zile
Bulgaria524 – 48 ore
Croația18 106 – 7 zile
Cehia18 104 – 7 zile
Danemarca18 105 – 7 zile
Estonia18 106 – 7 zile
Finlanda22 106 – 7 zile
Franța18 105 – 7 zile
Germania14 104 – 5 zile
Ungaria52 – 4 zile
Irlanda366 – 7 zile
Italia14 104 – 5 zile
Letonia18 107 zile
Lituania18 106 – 7 zile
Luxembourg18 105 – 7 zile
Olanda18 105 – 7 zile
Polonia18 104 – 5 zile
Portugalia24 106 – 7 zile
Romania2.4 – 3.6
Livrare prin curier:
10 ron – Bucuresti
18 ron – restul tarii
Livrare la EASYBOX:
10 ron – toate localitatile
Livrare gratuita
pentru comenzile
de peste 300 ron!
24 – 48 ore
Slovacia14 102 – 4 zile
Slovenia18 103 – 4 zile
Spania18 106 – 7 zile
Suedia24 106 – 7 zile
Elveția185 – 7 zile
Marea Britanie186 – 7 zile
Grecia74 – 5 zile

 

Condiții de retur

Conform legislației române, “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului“. În acest caz, clientul poate opta pentru schimbarea produselor sau rambursarea sumei achitate către FUNKYFAIN (ROMCIBEX SRL). De asemenea, clientul este obligat să anunțe telefonic sau prin email comerciantul, în termen de 10 zile de la recepționarea produselor, dorința de a le returna / schimba.
Produsele pot fi returnate numai dacă sunt în condiții perfecte (etichetă, ambalaj original etc.) și nu prezintă niciun semn de uzură. Suma returnată nu include cheltuielile de transport, nici cele de retur, acestea fiind suportate de către client. FUNKYFAIN va returna contravaloarea produselor – mai puțin costul de livrare achitat de client în momentul achiziției – în maximum 10 de zile lucrătoare de la data recepției returului, direct în contul bancar al clientului.

Procedură retur produse

În cazul în care doriți să returnați produsele achiziționate, vă rugăm să ne contactati telefonic la 0721.23.22.00 sau 0723.258.804 (de luni până vineri, între orele 10.00 – 17.00) sau pe email la hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro.

Coletul se va trimite direct de către client, prin orice firmă de curierat – dar numai prin intermediul unei firme de curierat, nu prin Poștă – la adresa: destinatar ROMCIBEX SRL – Str. Nandru nr. 42A – Sector 5, București 052762, plata transportului căzând în sarcina expeditorului. Ulterior, clientul va transmite pe email la hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro datele necesare transferului bancar (contul bancar și numele complet al titularului de cont).

La cererea clientului, FUNKYFAIN poate chema un curier direct la adresa de ridicare a coletului – comunicată / confirmată în prealabil de către client, iar costul de transport al returului se va scădea din suma care va fi ulterior transferată în contul bancar al clientului. În acest caz, costul transportului de retur va fi același ca și costul de transport achitat la finalizarea comenzii, și anume: 12 ron pentru ridicările din București și 18 ron pentru ridicările din alte orașe.

Retur la EASYBOX – clientul va completa formularul de retur la Easybox, aici: https://return.sameday.ro/funkyfain, urmand sa primeasca imediat Codul îl vei folosi pentru deschiderea sertarului tău la Sameday easybox. Poți încărca un singur colet într-un sertar! In cazul in care comanda contine mai multe produse, te rugam sa le impachetezi pe toate intr-un singur colet, similar cu cel receptionat.
Costul returului la Easybox este de 10 ron, indiferent de localitate, si va fi scazut din suma care se va restitui ulterior.

Procedură schimb produse

În cazul în care doriți să schimbați produsele achiziționate, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0721.23.22.00 sau 0723.258.804 (de luni pănă vineri, între orele 10.00 – 17.00) sau pe email la hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro. Noile produse alese vor fi expediate către client tot prin curier, urmând ca acesta să le dea la schimb curierului pe cele vechi. Costul transportului va fi suportat de către client și se va plăti cash la curier.

Pentru mai multe informații, consumatorul poate contacta FUNKYFAIN de luni până vineri, între orele 10.00 – 17.00, prin email – hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro sau la telefon – 0721.23.22.00 sau 0723.258.804.

Garanție

Conform Art. 4, lit. b, Cap. I, din ORDONANȚA nr.130 / 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

Returnarea produselor achiziționate de pe FUNKYFAIN.ro se face în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport – orice firmă de curierat, NU prin poștă – cu care s-a făcut expedierea. FUNKYFAIN poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea inițială, care pot avea o valoare între 0 și 50% din valoarea de achiziție a produsului. FUNKYFAIN va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Termenii și condițiile prezentate respectă legislația în vigoare, respectiv Legea 365/2002 privind comerțul electronic și Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanță.

Produsele care urmează a fi schimbate / returnate în perioada de garanție se trimit la punctul de lucru al vânzătorului. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de către cumpărător, urmând ca vânzătorul să trimită pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit în schimb după constatarea defectului și a integrității sigiliilor. Expedierea produselor defecte se face după anunțarea prealabilă a vânzătorului, specificând exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclamă în momentul efectuării recepției. Prin defect vizibil, se înțelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamație ulterioară referitoare la acest tip de defecte nu va fi luată în considerare. Recepția se consideră ca fiind efectuată în aceeași zi în care produsul a fost livrat și / sau preluat de către client sau un reprezentant al acestuia.

FUNKYFAIN este exonerat de obligația acordării de garanție în cazul în care se constată că produsele în cauză au fost manevrate sau depozitate în mod necorespunzător, utilizate în alte scopuri decât cele pentru care au fost fabricate / vândute, au suferit imersii de lichide sau au intrat în contact cu substanțe a căror folosire nu este necesară în procesul de întreținere. FUNKYFAIN este de asemenea exonerat de obligația acordării de garanție în cazul în care se constată că beneficiarul reparației efectuate de cumpărător a utilizat / manevrat aparatul în mod necorespunzător, indiferent dacă vânzătorul i-a adus sau nu la cunoștință beneficiarului condițiile în care se acordă garanția pentru reparație. Nerespectarea condițiilor enumerate mai sus duce la pierderea garanției.

Durata de garanţie

Durata de garanţie este perioada de timp de la data cumpărării produsului până la data la care producatorul / vanzatorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorului.
Pentru orice produs achiziţionat de pe FUNKYFAIN.ro, perioada de garanţie este de 30 de zile de la data cumpărării.

Condiţii de garanţie

Garantăm că produsele achiziţionate de pe FUNKYFAIN.ro sunt sigure, noi, autentice. În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării.

Durata medie a utilizării unei perechi de incaltaminte este de circa 6 luni calendaristice, cu respectarea alternării purtatului a minimum 3 perechi de încălţăminte. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.

Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă

– uzura fizică normală a produsului
– decolorarea produsului ca urmare a expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă etc.)
– deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet etc.), accidente, incendiere sau furt
– defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice – variaţii de tip cald / rece, imersare etc.)
– defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat
– intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului
– deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători
– curăţarea folosind metode sau produse neadecvate.

Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei

– micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual – tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea pieilor din care sunt manufacturate sandalele si bocancii FUNKYFAIN
– pielea folosita la productia de sandale faine este piele naturala, tratata 100% vegetal, drept pentru care este posibil sa apara procesul de migrare a culorii pe piele. Acest lucru se întâmplă la primele purtări, până produsul dobândeşte o patina unică, şi nu este considerat defect!
– culoarea produselor care se afișează pe ecran poate suferi modificări, în funcție de calitatea monitorului computerului / ecranului telefonului. Prin urmare, FUNKYFAIN nu poate garanta că culorile care apar pe monitor sunt o reprezentare fidelă a culorilor reale. De asemenea, daca ati primit un produs care are o alta culoare decat culoarea la care v-ati fi asteptat, nu se considera defect!
– daca marimea comandata nu va este buna, nu inseamana ca produsul este defect! De aceea, va recomandam sa nu finalizati comanda inainte de a consulta Ghidul de marimi, indiferent de categoria de produse. Daca tot nu sunteti sigur / sigura de marimea pe care ar trebui sa o alegeti, va rugam sa ne contactati. Totusi, trebuie sa aveti in vedere ca e posibil ca unele modele de sandale / bocanci pur si simplu sa nu vi se potriveasca ca stil, chiar daca marimea aleasa a fost buna. Evident, acesta nu este un defect!

Ghid de întreținere încălțăminte

– Pentru că pielea folosită este piele naturală netratată chimic, este posibil ca, în cazul sandalelor din piele colorată, inchisă la culoare sau piele năbuc să apară efectul de migrare a culorii, care duce la colorarea pielii, proces amplificat și de transpirație. Acesta nu este considerat defect de fabricație. Dacă totuși se întamplă, poți folosi următorul truc: aplică pe partea inferioară a pielii fixativ. Nu foarte mult însă, și cu grijă – doar pe partea inferioară! Ca să îți fie mai ușor, te poți folosi de o dischetă demachiantă, de exemplu, sau direct cu degetele.
– De asemenea, pielea se poate deschide / închide la culoare, în timp.
– Pentru a menține bocancii si sandalele cât mai faine pentru o perioadă cât mai mare de timp, nu recomandăm spălarea lor nici manuală, și în niciun caz automată, ci ștergerea lor cu o cârpă moale, curată, uscată, nu cu peria!
– Nu folosiți apă, deoarece pot rămâne pete!
– Se recomandă purtarea sandalelor din piele naturală pe timp uscat!
– Toate tipurile de piele folosite, dar în special pielea metalică, trebuie ferite de contact direct cu solvenți organici (alcool, acetone etc).
– Încălțămintea nu este un produs impermeabil, implicit nici sandalele faine. Astfel, recomandăm purtarea lor pe timp uscat. În cazul tuturor produselor din piele este interzis contactul prelungit cu apa. În acest caz, garanția își pierde valabilitatea.
– În situația în care fața sandalelor își schimbă nuanța în contact cu apa, se recomandă uscarea lentă (nu se șterge cu cârpa sau alt obiect deoarece rămâne pătată). Sandalele se usucă natural, la temperatura camerei.
– Nu depozitați sandalele lângă surse de căldură sau în mediu umed!
– Sandalele faine sunt confecționate manual, ceea ce înseamnă că pot prezenta diferențe de culoare sau mici imperfectiuni, care nu sunt considerate defecte de fabricație!

Obligațiile clientului la înregistrare

Pentru a beneficia de conținutul informațional al newsletterului pus la dispoziție de FUNKYFAIN, clientul este de acord să furnizeze informații adevărate, corecte, actuale și complete, în funcție de specificațiile din formularul aferent și este de acord să ofere aceste informații corect și complet. În cazul în care FUNKYFAIN consideră că această obligație nu este respectată, își rezervă dreptul de a bloca accesul la serviciile site-ului, fără o notificare prealabilă, pe o perioadă determinată sau nedeterminată.

Confidențialitatea datelor

FUNKYFAIN respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. FUNKYFAIN se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii și menținerii contactului cu clienții săi.

FUNKYFAIN poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau de bună credință, în cazul în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: conformarea la rigorile legii; protejarea și apărarea drepturilor de proprietate aparținând FUNKYFAIN; acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, a utilizatorilor sau a persoanelor publice.

FUNKYFAIN nu vinde, închiriază sau schimbă date cu caracter personal către terți. Datele cu caracter personal colectate de pe FUNKYFAIN.ro sunt folosite în următoarele scopuri: realizarea plăților online, emiterea facturilor fiscale, ca urmare a comenzilor finalizate pe FUNKYFAIN.ro și livrarea produselor. Ele pot fi dezvăluite fără consimțământul dvs. în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii beneficiari: băncile implicate în plățile online, organismele internaționale de carduri și furnizori de servicii / produse, respectiv conform prevederilor legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

FUNKYFAIN nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de eventuale probleme de securitate ale serverului ce găzduiește FUNKYFAIN.ro sau de acțiunile unor terțe persoane.

Cookies

FUNKYFAIN colectează informații și le prelucrează în date statice despre ce pagini accesați în interiorul site-ului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizualizat. FUNKYFAIN poate folosi în cadrul site-ului cookies, stocând astfel temporar date cu caracter personal, cu următoarele scopuri:
– pentru a îmbunătații securitatea accesului
– pentru a îmbunătății utilizarea site-ului.

FUNKYFAIN poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau de bună credință, în cazul în care aceste acțiuni sunt necesare pentru:
– conformarea la rigorile legii
– protejarea și apărarea drepturilor de proprietate aparținând magazinului online FUNKYFAIN
– acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, a utilizatorilor sau a persoanelor publice.

FUNKYFAIN nu vinde, închiriază sau schimbă date cu caracter personal către terți. Datele cu caracter personal pot fi dezvăluite fără consimțământul dvs. în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii beneficiari: băncile implicate în plățile online, organismele internaționale de carduri și furnizori de servicii / produse, respectiv conform prevederilor legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafică web, texte, fotografii etc.) sunt proprietatea FUNKYFAIN și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul FUNKYFAIN a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

FUNKYFAIN nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informația prezentă pe site, precum și pentru erorile sau omisiunile în conținut care pot conduce la orice tip de pierderi. FUNKYFAIN sau oricare dintre angajați nu sunt responsabili pentru acțiunile pe care utilizatorul le întreprinde și care au rezultate negative sau care îi produc pierderi de vreun fel și nici pentru informațiile pe care utlizatorul le-a folosit și au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informațiile folosite de terți sau de site-uri cu trimitere la site-ul FUNKYFAIN și nici pentru vreun software folosit pe site și care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori sau viruși.

Contact

ROMCIBEX SRL www.funkyfain.ro | creat într-o vară |
companie înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40 /11083 /1993, cod fiscal RO 4019740.
Sediu social: Nandru 42 A – Sector 5, București, România 052762
[ incepand cu data de 1 iunie 2022, ROMCIBEX SRL a preluat activitatea eFAIN ONLINE SRL ]

Ne poți contacta de luni până vineri, între orele 10.00 – 17.00, prin email la hello@funkyfain.ro sau shop@funkyfain.ro sau telefon / WhatsApp la 0721.23.22.00 sau 0723.258.804. Timpul maxim de răspuns este de 2 zile lucrătoare. Timpul mediu de răspuns: 1 – 2 ore.

Închide
Log in
Închide
Coș (0)

Niciun produs în coș. Niciun produs în coș.Monedă